Gamtinės žemdirbystės bulvių gurmaniška degustacija

Rugsėjo 7 d., 19 valandą kviečiame visus į gurmanišką bulvių degustacijos vakarėlį. Ragausime devynių veislių bulves, užaugintas pagal gamtinės žemdirbystės principus. Bulvės bus ruoštos restorano “Gurmė“ profesionalių virėjų. Virtos ir keptos, visiškai be druskos ir kitų prieskonių, kad atsivertų tikrasis subtilus bulvės skonis. Stengsimės išrinkti bulvių karalienę – pačią skaniausią bulvių veislę. O taip pat kiekvienas galės išsirinkti sau skaniausias bulves ir užsisakyti, kad ūkininkas kitais metais užaugintų būtent pasirinktos veislės bulvių tiek, kiek reikia.

Dalyvių skaičius labai ribotas – iš galimų 22 vietų penkios išpirktos dar prieš parašant skelbimą. Bilietus galima įsigyti Kaune, restorane “Gurmė“ (tel.: 8 650 10483) arba užsisakyti el.paštu gerazemdirbyste@gmail.com. Bilieto kaina 45 litai.

Intarpus tarp ragavimo etapų užpildys gamtinės žemdirbystės ekspertas Saulius Jasionis su pasakojimais apie bulvių kilmę ir auginimo ypatumus, bulvių augintojas Laimis Žmuida su pasidalinimais kaip ir kokiose sąlygose užaugintos ragaujamos bulvės ir restorano “Gurmė“ savininkas Nerijus Vasiliauskas su patarimais kaip derėtų ragauti bulves, kad pajaustume visus giliausius skonio atspalvius.

Degustacija vyks restorane “Gurmė“, Kaune, M. Valančiaus g. 7, Vyno rūsyje.

Įrašyta kategorijoj Naujienos, Viskas kartu. 2 Comments »

2 atsakymai to “Gamtinės žemdirbystės bulvių gurmaniška degustacija”

  1. Gamtinės žemdirbystės bulvių gurmaniška degustacija « laisvas kaimietis Says:

    […] Gamtinės žemdirbystės bulvių gurmaniška degustacija Posted on 2011-09-01 by laisvas kaimietis Rugsėjo 7 d., 19 valandą kviečiame visus į gurmanišką bulvių degustacijos vakarėlį. Ragausime devynių veislių bulves, užaugintas pagal gamtinės žemdirbystės principus. Bulvės bus ruoštos restorano “Gurmė” profesionalių virėjų. Virtos ir keptos, visiškai be druskos ir kitų prieskonių, kad atsivertų tikrasis subtilus bulvės skonis. Stengsimės išrinkti bulvių karalienę – pačią skaniausią bulvių veislę. O taip pat kiekvienas galės išsirinkti sau skan … Read More […]

  2. Violeta Says:

    Gal kada ir Vilniuje bus, smagu būtų sudalyvaut 🙂


Parašykite komentarą